عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

تصاویر جدیدی از هیوندای i30 N

هیوندای اقدام به پیش‌نمایش نسخه فیس لیفت i30 N 2021 کرده است. این خودرو برای اولین بار با گیربکس ۸ سرعته دوکلاچه نیز در دسترس خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 21
کد خبر: ۵۹۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر در تصاویر تیزری منتشر شده توسط این خودروساز کره‌ای می‌توانیم نگاهی به بدنه به‌روز این خودرو داشته باشیم. همانند دیگر مدل‌های فیس لیفت خانواده i30، این مدل N دارای نمای جلوی گیراتر است که شامل جلوپنجره بزرگ‌تر، ورودی‌های هوای گوشه‌دار و چراغ‌های جلوی جدید به همراه دیلایت های LED می‌باشد.

در بخش‌های دیگر می‌توانیم تجهیز i30 N فیس لیفت به رینگ‌های ۱۹ اینچی جدید را ببینیم. این رینگ‌ها باعث کاهش ۱۴ کیلوگرمی وزن خودرو نسبت به نسخه قبل از فیس لیفت شده‌اند. در نمای عقب هم چراغ‌های جدید، خروجی‌های اگزوز بزرگ‌تر و دیفیوزر جدیدی به چشم می‌خورند.

تصاویر جدیدی از هیوندای i30 N


خبر مهم اینکه i30 N فیس لیفت با گیربکس ۸ سرعته دوکلاچه در دسترس خواهد بود گیربکسی که در ولوستر N 2021 نیز عرضه شده است. این گیربکس‌های حالت‌های متنوع برای ایجاد تجربه رانندگی لذت‌بخش‌تر سود می‌برد. برای مثال حالت N Grin شیفت وجود دارد که حداکثر گشتاور را با بهبود بوست توربو افزایش می‌دهد. این گیربکس همچنین از حالت N پاور شیفت برخوردار است که زمان شتاب گیری های سنگین فعال می‌شود.

 

 

تصاویر جدیدی از هیوندای i30 N

نیروبخش این خودرو همچنان پیشرانه ۴ سیلندر ۲ لیتری توربو با قدرت ۲۷۱ اسب بخار خواهد بود. هیوندای هنوز نگفته که آیا نسخه پایه ۲۴۶ اسب بخاری نیز در برخی بازارها عرضه خواهد شد یا خیر.

کار. آی آر

ارسال نظر
آخرین اخبار